Popkoor Sh’Boom boeken

Wilt u een muzikale omlijsting tijdens uw evenement, of is er een andere gelegenheid waarbij wij u muzikaal van dienst kunnen zijn? Dan is Popkoor Sh’Boom te boeken! In de afgelopen jaren hebben wij al meerdere malen opgetreden bij feesten en evenementen. Via onze pagina Muziekstijl kunt u een impressie krijgen van ons repertoire.

Kerst

Wij brengen naast ons ‘gewone’ poprepertoire ook een Kerst-POP-repertoire. Al enige jaren verzorgen wij diverse kerstoptredens, en zijn op aanvraag aanwezig bij rondom kerst georganiseerde activiteiten. Ook zijn we -als dit in onze planning past- aanwezig bij Deventer Kerststad (Dickens).

Wij kunnen ook een door u rondom Kerst georganiseerde activiteit (verenigingsavond, winterfair e.d.) muzikaal ondersteunen met een optreden van bv. 2x een half uur.
Nummers die wij ten gehore brengen zijn o.a. This little light of mine, Driving home for Christmas, Jingle bell rock, Being alone at Christmas, Merry Christmas everyone, Happy X-mas. Bij een iets langer programma worden er kerstsfeergerelateerde nummers in het programma verwerkt.

Enthousiast geworden?  Geef via onderstaand formulier uw belangstelling voor een kerstoptreden door en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.