Groots muziekspektakel in De Kuip Colmschate

Colmschate – Op 20 mei vindt er een groots muziekspektakel plaats in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate onder de noemer Pop in De Kuip. Meer dan 80 muzikanten van Orkest Eendracht, Popkoor Sh’Boom, Het Stijlorkest, De Band en vele solisten treden voor u op.

De bezoeker wordt meegenomen op een reis door vele muziekstijlen. Het belooft een afwisselend programma te worden, de deelnemende orkesten en het koor treden gezamenlijk of alleen op. Vele verrassende samenwerkingen zullen voorbij komen. Met muziek van Queen, Guns ’n Roses, Acda en de Munnik, Bryan Adams & Mel C, maar ook Christina Aguilera en Marco Borsato. Speciale aandacht is er voor artiesten welke reeds zijn overleden. Aan bijvoorbeeld Ramses Shaffy, Thé Lau en Amy Winehouse wordt een eerbetoon gehouden. De presentatie is in handen van Wilma Achtereekte. Na afloop van het concert is er een after party met DJ Team Tinus. De kaartverkoop is inmiddels gestart via De Kuip, Slagerij Vrielink (Winkelhart van Colmschate) en de deelnemers. De kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en indien beschikbaar € 10,00 aan de deur.

Kijk nu snel op de website: www.de-kuip.nl/popconcert2017

Eerste gezamenlijke repetitie

Nadat alle muzikanten en verenigingen afzonderlijk van elkaar hebben gerepeteerd, was het op dinsdagavond 18 april 2017 tijd voor de eerste gezamenlijke repetitie plaats voor het popconcert Pop in De Kuip 2017. Wie er allemaal meededen? Orkest Eendracht, Popkoor Sh’Boom, Het Stijlorkest en de diverse solisten. De repetitie werd gehouden bij Leeuwenkuil locatie Oost en stond onder leiding van dirigenten Wim de Vries (Eendracht) en Ruth Klijn (Sh’boom). Nummers als November Rain (orkest, band en solozang), De Bestemming, (orkest & koor) When The Pipers Play (orkest, solozang en bagpipers) en One (orkest en koor) kwamen voorbij. Staat het concert op 20 mei nog niet in de agenda? Kom ook!

Tweede gezamenlijke repetitie

Op maandagavond 8 mei 2017 was het tijd voor de tweede gezamenlijke repetitie voor het popconcert Pop in De Kuip 2017. Alle deelnemers waren weer aanwezig tijdens deze repetitie in de kantine van voetbalvereniging Helios. Alle muzikanten raken steeds meer aan elkaar gewend en de nummers gaan steeds beter klinken. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Ben van Beek.

Aanbevolen artikelen