Ons popkoor bestaat dit jaar al 30 jaar! Dit moest natuurlijk groots gevierd worden. Daarom hebben we op 18 mei 2018 een jubileumconcert mogen geven in de Fermerie te Deventer. Wat was het warm en wat was het gezellig druk. Een avondvullend programma waarbij Team Tinus zorgde voor de afterparty.

Niet alleen de leden van het koor hebben gezongen deze avond, maar ook al het publiek werd uitgenodigd om eerst het lichaam een beetje los te maken en daarna de stem los te maken met een gezamenlijke inzinger. Wat leuk dat iedereen mee heeft gedaan!

Daarna heeft het koor 3x een aantal nummers gezongen: van klassieke nummers die lang geleden gezongen werden tot de hedendaagse muziek. Een greep uit het repertoire van die avond: California dreaming, River running free, Het regent zonnestralen, Something in the water, Christmas lights en Iedereen is van de wereld.

In de pauzes was het tijd voor iedereen om te kijken naar foto’s en video’s van het koor van de afgelopen jaren.

Daarnaast was dit niet een avond voor onszelf, we hebben besloten om tijdens deze avond een ‘Cadeau voor een ander’ te verzorgen. De Stichting Elma levert een bijdrage aan een positief klimaat van respect en tolerantie, en bevordert het draagvlak voor vluchtelingen en ontheemden in de samenleving van Deventer en omgeving (http://www.stichtingelma.nl).

Aanbevolen artikelen